Neem vrijblijvend contact met ons op 0517-342730 | 06-52312811 |info@degauwekrakeling.nl
Workshops 2015-09-04T15:19:45+00:00

Gezellige en leerzame workshops

Workshops voor groepen
Met een groepje vriendinnen, collega’s, familieleden in een workshop van alles leren over werken met chocolade, marsepein of het bakken van taart, brood of pizza. Samen bezig zijn en vooral heel veel gezelligheid! Banketbakker Hans leert u de kneepjes van het vak! In overleg kan er voor groepen (6-10 personen) een datum worden afgesproken, neem hiervoor contact met ons op.

Workshop taarten maken, workshop chocolade en meer…
Tijdens een workshop van De Gauwe Krakeling maakt u kennis met de methoden en technieken die komen kijken bij het bakken van brood en/of banket. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit workshops chocolade, marsepein, taart, brood en pizza. Tevens hebben we mogelijkheden voor speciale themaworkshops, zoals het maken van speculaas, kerststollen, decoreren van paaseieren etc.

Een workshop duurt, afhankelijk van uw keuze, tussen de 2 en 4 uur. Uiteraard krijgt u het resultaat mee naar huis, om thuis nog even na te genieten van uw inspanningen.

Desgewenst kunt u voor of na de workshop genieten van een High Tea of een van onze leuke activiteiten zoals een solextocht, een fietstocht of een rondvaart met een praam. U kunt bij ons ook overnachten.