Workshop Brood

Brood maak je niet met een broodbakmachine, maar gewoon puur en eerlijk met de handen, lekker kneden en rollen.

Bakker Hans leert u hoe u een goed en mooi brood kunt bakken. Goed brood bakken, begint met het deeg. Als u eenmaal weet hoe het deeg moet voelen en begrijpt waarom het zich op een bepaalde manier gedraagt, dan… krijgt u goed brood. Vervolgens kunt u allerlei soorten brood leren bakken. Zoals speltbrood, zuurdesembrood, kerstbrood, suikerbrood, Turkse Pide of Italiaanse Foccacia.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende workshops brood.
  • Workshop bruine(meergranen) broden(broodjes)
  • Workshop witte en/of luxe broden(broodjes)
  • Workshop mediterrane broden
  • Workshop suikerbrood
  • Workshop volgens bepaald thema, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen etc.

Deelnemen
Het aantal personen voor deze workshop is minimaal 6 en maximaal 10.




Sociale Media

Volg ons óók via Facebook!
www.facebook.com/gauwekrakeling

Of volg ons via Twitter!
www.twitter.com/dgkrakeling

Contact

mail : info@degauwekrakeling.nl
telefoon 0517-342730
  06-52312811
adres : Lytse Streek 6, 8831 XW
woonplaats : Winsum (FR)
© 2024 De Gauwe Krakeling       Privacyverklaring       WMMEDiA