Workshop Chocolade

Voor echte chocoladeliefhebbers! Banketbakker Hans demonstreert u duidelijk en uitgebreid diverse technieken die voor de bereiding van chocoladeproducten nodig zijn. Natuurlijk gaat u hierna aan de slag om deze technieken ook zelf in de vingers te krijgen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende chocolade workshops, waaruit u kunt kiezen;
  • Workshop chocolade volgens bepaald thema, bijv. Kerst, Pasen, Huwelijk etc.
  • Workshop bonbons maken (bijv. truffels)
  • Workshop chocolade cake
  • Workshop chocolade dessert

Deelnemen
Het aantal personen voor deze workshop is minimaal 6 en maximaal 10.




Sociale Media

Volg ons óók via Facebook!
www.facebook.com/gauwekrakeling

Of volg ons via Twitter!
www.twitter.com/dgkrakeling

Contact

mail : info@degauwekrakeling.nl
telefoon 0517-342730
  06-52312811
adres : Lytse Streek 6, 8831 XW
woonplaats : Winsum (FR)
© 2024 De Gauwe Krakeling       Privacyverklaring       WMMEDiA